Companycoach

Sparringpartner voor ondernemers
Hoi, hoe is het? En naar het antwoord wordt eigenlijk al niet meer geluisterd. Of je stelt je heel kwetsbaar op, vertelt waar je mee zit, de luisteraar zegt het te herkennen en gaat vervolgens over op zijn of haar eigen issues. Het is lastig iemand te vinden waar je echt goed mee kunt praten. Hoe vaak krijg je geen ongewenst advies of heb je het idee dat je niet gehoord wordt?

Op zakelijk vlak gebeurt dit natuurlijk net zo goed. Zeker hier is het lastig om een vertrouwenspersoon te vinden met wie je kunt sparren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen of je als leidinggevende als zwakker aangezien wordt. Dankzij mijn jarenlange ervaring als sparringpartner voor mijn eigen partner, binnen onze eigen onderneming met onze eigen medewerkers in combinatie met onze kinderen thuis, weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. Als ondernemer kun je daarom met een gerust hart bij mij terecht.

Ik luister naar je verhaal, onafhankelijk en zonder oordeel, waarbij je zowel je zakelijke als persoonlijke gedachten, twijfels, onzekerheden en frustraties bij me kwijt kunt. Het resultaat is meer energie, meer balans, meer zelfvertrouwen, meer bewustwording, meer creativiteit, minder stress en minder onrust. Weg met die negatieve energie! Ik coach je om nog verder te groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk, want stilstand is achteruitgang. Dus wacht niet langer en neem contact met me op. Ik help je graag verder!

Gun jezelf een sparringpartner! Of gun het (één van) je medewerkers, om zo de onrust binnen het bedrijf weg te nemen. Ik ben daarom ook in te huren als vertrouwelijk klankbord voor medewerkers.

Mijn tarieven
€ 65,00 per uur excl BTW coaching + een luisterend oor