Ervaringen

Ik wil je nogmaals bedanken voor ons gesprek van gisteravond. Het was zeer inspirerend en ging vol energie weg. Ik ga nu de dingen eens even verder op mijn gemakje uitzoeken. Je bent een fijne vrouw om te sparren en te delen!

Mahran

Enigszins gespannen en niet wetende wat me te wachten stond kwam ik bij Wendy binnen. Ik heb mijn verhaal gedaan en voelde me meteen op mijn gemak. Serieus genomen worden is van groot belang en het zorgt ervoor dat er weinig afstand bestaat. Je komt er dan snel achter dat het werkt en dat je echt op je gemak komt. Je laat bepaalde zaken achter je en bent beter in staat om bepaalde dingen te accepteren. Daardoor wordt het helderder in je hoofd, voel je je prettiger en komt steeds meer energie vrij waardoor het vertrouwen toeneemt.

Vanwege allerlei klachten had ik vantevoren al hulp gekregen en de Body Mind Release geeft dan die boost om echt boven Jan te komen. Het is een zeer goede tool voor mensen die op enige wijze arbeidsongeschikt zijn de weg naar boven weer in te slaan. Ik kan het derhalve iedereen aanraden, Wendy super bedankt!

Ralph

Via Coachfinder kwam ik terecht bij Wendy. We hebben eerst een kennismakingsgesprek gehad, waarin Wendy mij o.a. vertelde over Body Mind Release. Ik was niet bekend met deze methode, dus ik heb eerst wat informatie opgezocht op internet. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en ik voelde meteen een goede klik met Wendy. Ik had daarom ook vrij snel besloten om met het Body Mind Release traject te starten. Ik ben open en zonder verwachtingen aan het traject begonnen. Na een paar weken ging ik me steeds beter voelen. Ik was minder moe, kon dingen beter loslaten en accepteren en zat beter in mijn vel. Onbewust veranderde mijn gedrag, mijn manier van denken en kijken. Na een aantal weken merkte ik ook aan andere mensen dat ze iets anders aan mij zagen, zonder dat ze precies konden benoemen wat datgene was. Erg bijzonder om dit te ervaren! Door het Body Mind Release traject heb ik meer zelfvertrouwen, weet ik beter wat ik wil in het leven, voel ik me krachtiger en zit ik beter in mijn vel. Wendy is een lieve vrouw en een hele fijne coach. Ze neemt de tijd voor je en luistert aandachtig. Ook is ze altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Wendy nogmaals heel erg bedankt voor dit fijne traject. Het is een hele waardevolle investering in mezelf geweest!

Sanne

Ik ben in augustus begonnen met het BMR traject. Ik vond het best spannend want ik wist niet wat ik precies kon verwachten. Ik had de insteek om het dus maar allemaal over me heen te laten komen en ik zou het wel zien... baadt het niet, dan schaadt het niet!
Dat veranderde alleen compleet vanaf het kennismakingsgesprek. Na de eerste oefening voelde ik meteen een bepaalde rust in mijn lijf. Ik kreeg oefeningen mee naar huis en ging er vol goede moed mee aan de slag. De eerste dagen bleef ik die rust voelen. Ik zat beter in mijn vel en had meer energie.
Wanneer ik voor de tweede of derde keer bij Wendy kwam vertelde ze dat dit gevoel de week erna wel even om kon slaan. Dit was zo ook het geval. Tijdens deze weken heeft Wendy regelmatig contact met me gezocht, en kon ik (zo nodig) bij haar terecht. Uiteindelijk heb ik geleerd om dit gevoel los te laten en voel ik me beter dan daarvoor. Ik voel meer rust en pieker niet meer zoveel als voorheen. Het is fijn dat ik na het afronden van het traject, ook handvaten meegekregen heb voor in de toekomst. Voor mij was het een avontuur om aan te gaan, en verbazingwekkend om te ervaren wat dit traject met je kan doen! Doordat Wendy eerlijk is en betrokken, voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar!

Saskia Jansen

Na een diagnose van overbelasting door de bedrijfsarts heb ik bij Wendy in een tijdsbestek van slechts enkele maanden mijn belemmerende patronen en overtuigingen aangepakt en vervangen door nieuwe programma's waardoor ik mij mentaal en lichamelijk fit en sterker ben gaan voelen. Dat ging op een zachte maar vooral effectieve manier. Ook geeft de methode mij het gereedschap om in de toekomst nieuwe of terugkerende zaken zelf snel aan te pakken. Gesterkt door het programma heb ik overigens een nieuwe, meer uitdagende baan gevonden waar ik vol vertrouwen in stap!

Hans G

Ik ben bij Wendy geweest voor het BMR traject. Dit na een burn-out. Het ging al best weer goed, maar ik voelde dat niet alle patronen doorbroken waren, zeker na een teleurstelling op het werk, wat ik moeilijk kon loslaten. Wendy kijkt naar mij als persoon. Is belangstellend en begripvol. Wendy neemt tussen de afspreken door de tijd om even te bellen of een berichtje te sturen om te vragen hoe het gaat en zo nodig het traject bij te stellen.
Na het traject kan ik zaken meer van een afstand bekijken en betrek niet alles meer op mezelf. Dit voelt heel prettig!

Christel Verkuilen

Hoopvol en een beetje gespannen ging ik naar mijn kennismaking met Wendy. De spanning viel meteen weg toen ik binnenstapte. Wendy is een heel helder en warm persoon, en ik voelde me al meteen op mijn gemak. Ik heb mijn verhaal gedaan, ze luisterde goed en begreep me ook. Het voelde daarom goed en veilig om aan de Body Mind Release te beginnen. Het was voor mij een hele achtbaan. Ik had van tevoren niet gedacht dat het zo veel met me zou doen. Er kwamen veel emoties los. Daar hadden we het van tevoren al over gehad, maar het blijft een hele stap om je ogen echt open te doen en naar binnen te kijken. Gelukkig stond Wendy altijd voor me klaar. Terugkijkend op dit proces ben ik blij dat ik dat heb meegemaakt. Ik had voor het traject namelijk 3 jaar rondgelopen met sombere gevoelens en angsten, maar ik durfde het nooit onder ogen te komen. Daardoor had ik het gevoel dat ik vastzat. Nu ik klaar ben met het traject, heb ik het gevoel alsof er een last van mijn schouders af is. Ik kan nu veel beter dingen loslaten en accepteren. Ook heb ik over mezelf geleerd; ik kan beter naar mezelf en mijn gevoel luisteren, daarvoor opkomen en ben zelfverzekerder. Het is een heel bijzonder traject dat werkt op een bijna ‘magische’ manier waarbij je alle negatieve dingen los mag laten, zodat het positieve weer terugstroomt. Al met al is dit de beste investering in mezelf die ik ooit gedaan heb.

Inge

Ik ben Nadine, 30 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van een dochtertje van bijna 1,5 jaar oud. Zoals velen om mij heen ook zullen ervaren, gaat het leven snel en zitten onze agenda’s doorgaans volgepland. Te druk om eens stil te staan bij de vraag of we eigenlijk nog tevreden zijn met hetgeen we dagelijks doen, en hoe we dat doen. Zelf had ik een drukke baan bij een werkgever waar prestatie en groei voorop staat. Ik was vaak heel moe, weinig energie en inspiratie voor mijn gezin en weinig levenslust. Dat klinkt heel dramatisch, maar in de sneltrein waarin ik zat, merkte ik het niet eens. Ik was al een lange tijd op zoek naar een andere baan omdat ik hoopte met die verandering gelukkiger te worden. Ik vond niets wat bij me paste en besloot contact op te nemen met Wendy, die een goede vriendin van mij heeft geholpen bij het vinden van een baan die volledig bij haar paste. Dat wilde ik ook wel!
Mijn eerste contactmoment met Wendy was heel verassend, ze wist namelijk in de eerste 5 minuten de vinger op de zere plek te leggen. Ik was opzoek, maar waar was ik eigenlijk naar opzoek? Die vraag kon ik niet beantwoorden. Wat ik wel kon, is een lange lijst met ongemakken opnoemen die ik dagelijks ervaarde en wat voor mij de reden was om opzoek te gaan naar een nieuwe baan.
Wendy legde me uit dat het Body Mind Release traject mij zou kunnen helpen om weer helemaal terug ‘mezelf’ te worden en daarmee makkelijker te ontdekken waar ik naar opzoek ben. Ik ben een heel nuchter persoon, dus ik was een beetje sceptisch over BMR, maar na de eerste week was ik al enorm verbaast over wat het met me deed. Zonder dat ik het in de gaten had, veranderde mijn gedrag. Mijn creativiteit kwam terug, ik veranderde in mijn communicatie naar anderen, ik droomde minder heftig en kreeg weer zin om de tijd te nemen voor dingen die ik al lang niet had meer had gedaan. Er waren ook momenten waarop ik juist heel prikkelbaar en gevoelig was. Na de 3de week voelde ik steeds meer rust en ruimte in mijn hoofd. Zonder dat ik het in de gaten had nam ik beslissingen die mijn leven positief veranderde, en die me onbewust al die tijd ballast bezorgde. Door mezelf niet langer in twijfel te trekken, wat ik vaak deed, kwam ik dichter bij mezelf te staan en vond ik waar ik naar opzoek was.

Nadine

Ik was nog niet eerder bekend met BMR, dus liet het maar op me af komen.
Maar wat is het bijzonder wat de BMR met je doet!
Tijdens het traject nam Wendy regelmatig contact met me op om te vragen hoe het gaat en gaf ook aan dat je altijd mag bellen of appen als er iets is. Ze is rustig en vriendelijk en dat zorgt ervoor dat het meteen vertrouwt voelt.
Door het BMR traject te volgen voel ik me nu sterker, zelfverzekerder, positiever en energieker dan tevoren.
Zeker een aanrader!

Suzanne Clignett

Na wat omzwervingen in de zoektocht naar mezelf en wat ik verder wilde met mijn leven, kwam ik terecht bij Wendy. Het eerste contact liep via email en tot mijn verbazing reageerde Wendy op zondagavond meteen. Wat een drive!
De eerste afspraak waarin Wendy uitlegde wat ze voor me kon betekenen voelde als een verademing, zou dit dan het einde van mijn zoektocht zijn?
Ik ben begonnen aan Body Mind Release, de eerste oefening die ik mee naar huis kreeg heeft nogal wat impact gehad, ik had er echt problemen mee, kreeg lichamelijke klachten, maar na contact met Wendy, die je altijd kunt appen of bellen, namen mijn zorgen af en hoorde ik dat dit kon gebeuren. Het was van voorbijgaande aard, gelukkig.
Na de derde afspraak waarin angsten loslaten centraal staat, was ik best sceptisch.... mijn angsten die ik al mijn hele leven mee draag, die zullen niet verdwijnen.
Ik ben van ver gekomen, heb mezelf opnieuw gevonden. Mensen om me heen zeggen dat ik veel rustiger ben en zelfs rust uitstraal. Wat me nog het meest verbaasde is dat mijn angsten volledig verdwenen zijn. Ik was echt bang van bepaalde dingen die ik in de afgelopen weken allemaal heb gedaan zonder angst en vol vertrouwen....
Wendy, super bedankt! Je bent goud waard, de rust die je uitstraalt, de begeleiding die je geeft, je staat altijd klaar op momenten dat je het even niet trekt. Ik ben dankzij jou weer mijn eigen ik.

Maureen

Wendy liet mij kennis maken met de body mind release methode.
Natuurlijk ben je al zoekende om bepaalde zaken aan te pakken. Deze manier heeft me weer een stukje verder gebracht om me krachtiger in mijn geest te voelen. Daardoor heb ik met mijn naasten meer verbinding die veel vriendelijker en gemakkelijker is.
De begeleiding van Wendy is bijzonder ze voelt heel goed aan wat je ermee wilt doen. Ze stuurt op tijd bij omdat ze regelmatig vraagt hoe het gaat.

Judith Beekmans

Na jaren maar niet uit mijn vaste patronen te komen. Heeft Wendy mij hier enorm me geholpen met de body Mind Release Methode. Het heeft me vooral meer rust, zelfvertrouwen en besluitvaardigheid gegeven. Ook ben ik minder angstig waardoor vragen om hulp en zelf beslissingen nemen makkelijker geworden is. Mede door haar vertrouwen in mij en mijn creatieve capaciteit ben ik nu bezig met een start-up. (niet geschoten is altijd mis!!!).
Dank je wel Wendy voor jouw hulp!

Nathalie

Via mijn vriendin ben ik in contact gekomen met Wendy en dus Body Mind Release. Ik raakte geïnteresseerd toen ik waarnam hoezeer mijn vriendin ten positieve veranderde en kon loslaten. Zelf volg ik al jaren mijn eigen spirituele pad maar bleef last houden van diepliggende patronen, waar ik zelf vaak geen weet van had. Mijn eerste contact met Wendy was zeer bijzonder. Ik voelde een fijne energie en al snel was er een klik. Ik vertelde over mijn verleden en waar ik nog steeds last van had. Loslaten dacht ik al gedaan te hebben, maar dat was niet zo. Toen ik met Body Mind Release begon merkte ik dat mijn stemmingen begonnen te veranderen. Dan weer wat positiever en wanneer ik in oud zeer zat weer wat somberder. Wendy steunde me hier in en liet me met een ander programma werken. Tussendoor was er contact over hoe het met me ging. Dat was zeer prettig. Na een tijdje zo door te zijn gegaan merkte ik dat ik eerder kon loslaten, dichter bij mezelf kan blijven en meer in mijn eigen kracht kom te staan. Meer acceptatie van dat wat er is. Nu maak ik zelf mijn programma’s wanneer ik merk dat er wat speelt waar ik geen vat op krijg. Ik probeer het niet meer te verklaren en doe gewoon wat Wendy me geleerd heeft. Door Body Mind Release ben ik meer in mezelf gaan geloven en weet ik wat te doen bij het gevoel even vast te zitten: het als een programma te benoemen en herprogrammeren.
Wendy, Ik wil je bedanken voor de liefdevolle persoon die je bent, je professionele werkwijze en de bijzondere verbinding die we samen hebben.

Maurice

Ik ben bij Wendy geweest voor de loopbaanbegeleiding. Ik wist niet precies wat ik wilde dus vandaar de loopbaanbegeleiding. Wendy luisterde heel goed naar mijn verhaal en hield alle kansen nog open. Dieper in het traject probeerde ze steeds meer specifiek mijn interesses te prikkelen. Toen de richting duidelijker werd pakte Wendy het meteen aan, ze heeft mij met meerdere bedrijven in contact gebracht voor een gesprek of meeloopdag. Uiteindelijk niet een baan er uit gehaald maar heb mezelf wel beter leren kennen, dit is handig in mijn verdere loopbaan.

Luc

In een advertentie van Life Change las ik voor het eerst over Body Mind Release. Mijn interesse was gewekt. Ik ben vorig jaar een intense traumabehandeling aangegaan die niet het gewenste resultaat voor mij heeft opgeleverd. Mijn gevoel was vlak en ik stond niet in verbinding met mezelf. Al heel wat jaren en verschillende trajecten verder bleef ik maar niet opgeven en zoeken naar het juiste voor mij. Body Mind Release heeft voor mij WEL het juiste resultaat opgeleverd. Ik heb naar binnen kunnen keren en mezelf opnieuw geprogrammeerd. Dit met de liefdevolle hulp van Wendy. De betrokkenheid en passie waarmee Wendy mij heeft geholpen is waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik kan nu zeggen dat ik trots ben op de persoon die ik ben en dat ik het verleden ECHT een plek heb kunnen geven. Wendy Bedankt voor alles en ik hoop dat je nog veel mensen met Body Mind Release mag helpen.

Anita

Ik ben heel positief over de body mind release methode, via een vriendin ben ik bij Wendy terecht gekomen. Ik zat zelf in de knoop met een burn-out. Wendy heeft me met de methode enorm geholpen waardoor ik steeds lekkerder in mijn vel ging zitten, meer zelfvertrouwen kreeg en vooral ook de rust vond die ik nodig had. Dit heeft een hele positieve invloed gehad op mijn re-integratie. Ik ben erg blij dat ik deze ervaring aan ben gegaan ook al vond ik het van tevoren wel spannend.

Manon

In 2019 kwam de bekende man met de hamer. En die kwam hard binnen...
Ik was toen 33, moeder van 2 kids en trotse eigenaar van mijn eigen kapsalonnetje aan huis. Geen NEE kunnen zeggen, een goed lopende salon en druk met de kids zorgde ervoor dat mijn lampje uit ging. Met goede hulp ben ik er bovenop gekomen maar ik bleef in mijn oude patronen. Ik grapte wel eens ik moet gereset worden.
Ik ken Wendy als moeder van school en rolschaatsen en we raakte aan de praat over haar nieuwe ervaringen. Ik ging lezen op haar site en toen zag ik het woordje "reset" ik dacht dit gaan we doen.
Ik ben behoorlijk nuchter en ik had er geen verwachtingen van maar na 1 week brak deze mama. Na week 2 kreeg ik van mijn man te horen dat ik zo rustig was. Ik moet toe geven die eerste week moet je door maar ow wat ben ik dankbaar voor Wendy der hulp. Ik kon haar altijd bereiken en in onze gesprekken luisterde ze naar me en gaf me, ik denk zonder dat ze het in de gate had, goed adviezen.
Inmiddels sla ik af en toe mijn werkboek open voor dat extra beetje hulp en dat zetje wat ik dan nodig heb.
Ik ga na de zomervakantie een nieuwe uitdaging aan en ik kan wel zeggen dat Wendy me daar echt mee heeft geholpen.
Dankjewel lieve Wendy je bent een topper.

Kim van de Kam