Lifecoach

Sparringpartner voor particulieren
Loop je vast?
Hoi, hoe is het? En naar het antwoord wordt eigenlijk al niet meer geluisterd. Of je stelt je heel kwetsbaar op, vertelt waar je mee zit, de luisteraar zegt het te herkennen en gaat vervolgens over op zijn of haar eigen issues. Het is lastig iemand te vinden waar je echt goed mee kunt praten. Hoe vaak krijg je geen ongewenst advies of heb je het idee dat je niet gehoord wordt?

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te moeten houden. Soms is het zo veel dat je even niet weer weet hoe je werk, kinderen, partner, vrienden en andere dingen moet combineren. En dan is die loopbaan of studie misschien ook nog eens anders dan je gedacht had… Ik ben jouw vertrouwenspersoon. Je kunt met een gerust hart je hart bij mij luchten.

Ik luister naar je verhaal, onafhankelijk en zonder oordeel, waarbij je al je gedachten, twijfels, onzekerheden en frustraties bij me kwijt kunt. Het resultaat is meer energie, meer balans, meer zelfvertrouwen, meer bewustwording, meer creativiteit, minder stress en minder onrust. Weg met die negatieve energie! Ik coach je om nog verder te groeien. Dus wacht niet langer en neem contact met me op. Ik help je graag verder!

Gun jezelf een vertrouwenspersoon!

Mijn tarieven
€ 65,00 per uur incl BTW coaching + een luisterend oor